Építtesse új csarnokát profi csapat segítségével. Gyorsan, gazdaságosan, precízen!

Csapatunk vállalja üzemek, csarnokok, raktárak és irodák teljeskörű építését, vagy korszerűsítési munkálatait!


Csarnoképítés és felújítás

Profi szakembereinkkel gyorsan, gazdaságos módon és precízen vállaljuk csarnokának megépítését!

Homlokzati szigetelés

Végeztesse el velünk épületeinek komplett külső homlokzati szigetelését! Kattintson a részletekért!

Lapostető szigetelés

Végeztesse el velünk tetőszerkezetének víz- és hőszigetelését! Kattintson a részletekért!

Napelem és épületgépészet

Közel nulla forintos rezsiköltségeket szeretne? Váltson modern és energiatakarékos rendszerekre.


Szolgáltatásaink menete

Figyelünk ügyfeleinkre

Számunkra minden esetben elsődleges, hogy olyan munkát nyújthassunk ügyfeleinknek, mely által mind a két fél elégedett lehet, szolgáltatásaink ezért történnek fix sttratégia szerint.


1

Személyes találkozó

Jelentkezését követően telefonon vesszük fel önnel a kapcsolatot, ezután személyesen beszéljük meg Önnel elképzeléseit, mérnök jelenlétében.

2

Pontos ajánlat készítése

Mérnöki csapatunk felméri az épületet, és az állapotfelmérést követően további egyeztetés mellet ajánlatot készítünk Ön számára.

3

Munkafolyamat megtervezése

Következő lépés a munka logisztikai ütemezése, mely során megbeszéljük a projekt részleteit, illetve előkészítjük a szerződést, melyet együtt, Önnel állítunk össze. 

4

Teljesítés szerződés alapján

A szerződésben foglaltak szerint teljesítjük Ön számára a megbeszélteket, igény szerint akár időközbeni módosítási igények figyelembe vételével is.

Cégünk vállalkozásfejlesztési- illetve pénzügyi területre szakosodott közgazdászokból és jogászokból álló csapata több, mint 7 éves tapasztalattal rendelkezik pályázati forrással finanszírozott projektek menedzsmentjében. Specialitásaink közé tartoznak az marketing- és egyéb tanácsadási-, valamint informatikai pályázatok, melyek esetében akár kivitelezőként is meg tudunk jelenni, ezzel jelentősen egyszerűsítve a pályázati projekt megvalósítását. Ezeken túl természetesen jelentős tapasztalatot szereztünk telephelyvásárlás és -fejlesztés területén is. Csapatunk kiterjedt kapcsolatrendszere a legtöbb esetben hatékonyan tudja támogatni az adott projekt megvalósulását.

Cégünk, a Révolte Solutions Kft. 2014-ben alakult. Üzletviteli tanácsadással, vállalkozásfejlesztési tanácsadással,  webfejlesztéssel, pályázatírással, továbbá pályázatok teljes körű megvalósításával foglalkozunk, mely során az építőiparban is megjelentünk. Célunk, hogy a magyar vállalkozásokat a lehető legprofesszionálisabb módokon segítsük hozzá a különböző pályázati forrásokhoz.

Viszonylag rövid múltra visszatekintő társaságunkban a fiatal szakképzett munkatársak mellett vannak, akik több évtizedes szakmai tapasztalattal bírnak. Az egyre fejlődő tendenciát mutató építőipar igényei miatt több nem pályázati finanszírozású megbízást is kaptunk, ennek okán döntött úgy társaságunk, hogy az építőipari tevékenységeinket fejleszteni fogja, ezután pedig már nem csak a támogatással megvalósuló projekteket valósítja meg. 1 1